top of page

Új SharePoint Office 365 fejlesztések (2019)

MI AZ A SHAREPOINT?


A SharePoint egy Microsoft által fejlesztett platform. Segítségével vállalatok olyan webhelyeket hozhatnak létre, amelyen biztonságban tárolhatnak, rendszerezhetnek és oszthatnak meg információt. Egy hatékony online rendszer, mely bármely platformon elérhető mindössze egy webböngésző segítségével.


A SharePoint 365 legújabb verziójának fejlesztései röviden:

  • Testreszabható cím és környezete | Szabályozza, hogy az egyes oldalak címe milyen legyen (elrendezés, igazítás, cím, dátum).

  • Változatos hátterek oldalon belül | Az Office 365 oldalai többféle háttérszínnel jelenhetnek meg akár egy oldalon belül is, szekciókra bontva.

  • Egyéni oldal indexképek | Válasszon Ön által preferált bélyegképet az Oldal részleteknél

  • Egyed oldal leírás | Írjon egyedi leírást az oldalaihoz

  • +1: A Visszajelzés gomb eltávolítva | A legutóbbi frissítéssel a Visszajelzés gomb eltávolításra került az összes SharePoint Home és Modern webhelyen.

Testreszabható cím és környezete

Az új frissítéssel több funkció is elérhető a Modern SharePoint oldalak és a Hír bejegyzések egyedivé tételéhez. Lehetősége nyílik testreszabni a cím környezetét többek között a 4 különböző elrendezés opcióval, a két szöveg igazítási funkcióval, a cím felett megjelenő címkékkel és azzal, hogy módosíthatja a megjelenő szerző nevét és elrejtheti a publikálás dátumát.Változatos hátterek oldalon belül

Ez a frissítés egyszerűbbé teszi a különböző oldal részek elkülönítését és átláthatóságot biztosít a felhasználók számára. A hátteret beállíthatja a témájának megfelelő színekre is (semleges, enyhe és erős) vagy hagyhatja az alapértelmezett fehéren is.Az oldal tulajdonosai testreszabhatják oldaluk indexképét és leírását

A módosítást követően a tartalom így jelenik meg a keresési eredményekben, a kiemelt tartalomban, az előnézetben és az oldal minden további részén – csak úgy, ahogyan azt tervezte.


Oldalak – Válasszon új bélyegképet – Válasszon új bélyegképet. Korábban az oldal indexképe (melyeke a keresési eredményekben, a kiemelt tartalmakban és a SharePoint Hírekben használt a rendszer) automatikusan lett kiválasztva. Most már kiválaszthatja saját bélyegképét.


Oldalak – Adjon új leírást – Adjon új leírást az Oldalak adatai oldalon: Korábban az oldalon megjelenő legelső szöveg automatikusan lett kiválasztva az oldal leírásához. Most már hozzáadhat saját egyéni leírást az Oldaladatokban.A SharePoint Visszajelzés gombja nyugdíjba vonult.

2019. február 18-ával a Microsoft eltávolította a “Feedback” gombot a fej-és láblécéből, mind a Home és a Modern oldalakról. A SharePoint használói számára csatoltunk egy linket, melyen könnyedén megoszthatja véleményét és javaslatait a SharePoint fejlesztőivel: SharePoint UserVoice forums


Érdekesnek véli a SharePoint Office 365 világát? Szeretne többet megtudni a benne rejlő lehetőségekről?


Látogassa meg O365 termék oldalunkat és tudjon meg többet arról, mi hogyan kezeljük a rendszer segítségével Nyilvántartó, Hibakezelő, Ticketing és egyéb teendőinket.

Comentarios


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page