top of page

Bemutatjuk Ügyfeleinket

A HyperTeam büszke arra, hogy fennállásának 15 éve alatt a hazai nagyvállalatok, valamint az államigazgatás meghatározó részének támogatta működését, különböző projektek formájában. Köszönjük Ügyfeleink bizalmát, melyre időről időre folyamatosan igyekszünk rászolgálni azzal, hogy a piac működését figyelemmel kísérve folyamatosan fejlesztjük tudásunkat és illesztjük azt be projektjeinkbe.


Termékmátrixunk
.pdf
Download PDF • 148KB

Esettanulmányaink

CRM rendszer bevezetése a Nemzeti Befektetési Ügynökségnél

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) a Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alatt működő befektetés-ösztönzéssel és menedzsment-tanácsadással foglalkozó ügynökség, melynek legfőbb feladata a hazánk számára legmeghatározóbb külföldi befektetési projektek megvalósítása. A HyperTeam megoldása egy folyamatautomatizált ügyviteli támogató szoftver (CRM) bevezetése, egyedi fejlesztése: A HIPA igényeire szabott CRM rendszer fő célja, hogy egységes rendszerben támogassa a HIPA ügyfelei kapcsán végzett aktivitásokat, az ügyfelek előtörténete kapcsán átfogó képet tudjon nyújtani az adott ügyféllel kapcsolatos korábbi történésekről, illetve támogassa a projektek adminisztrációját.


CRM és infoMátrix modulokra épülő integrált rendszer bevezetése a GATE cégcsoportnál

A GATE Kft. egy kaputechnikára szakosodott vállalat, több mint 30 év szakmai tapasztalattal. A kaputechnikán belül számtalan területeten jelen vannak: a kapu- és rakodástechnikai szakértés és tanácsadás mellett, sürgősségi hibaelhárítással, karbantartással és felújítással is foglalkoznak. ​

Közösen kifejlesztettünk egy olyan integrált rendszert, amely elősegíti a cégen belüli információ áramlását, munkafolyamatok, valamint termékek mozgásának elektronikus dokumentációját. Rendszerünkkel könnyedén elvégezhető a heti erőforrás-ütemezés, valamint az űrlapokból történő automatikus ajánlatgenerálás is.Érdekelné részletesebben?

Tekintse meg a fenti esettanulmányok részletes leírását, és további esettanulmányainkat ide kattintva!


Comentarios


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page