top of page

Bemutatjuk Ügyfeleinket

A HyperTeam büszke arra, hogy fennállásának 15 éve alatt a hazai nagyvállalatok, valamint az államigazgatás meghatározó részének támogatta működését, különböző projektek formájában. Köszönjük Ügyfeleink bizalmát, melyre időről-időre folyamatosan igyekszünk rászolgálni azzal, hogy a piac működését figyelemmel kísérve folyamatosan fejlesztjük tudásunkat és illesztjük azt be projektjeinkbe.


Termékmátrixunk
.pdf
Download PDF • 148KB
Esettanulmányaink

CRM rendszer bevezetése a Nemzeti Befektetési Ügynökségnél

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) a Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alatt működő befektetés-ösztönzéssel és menedzsment-tanácsadással foglalkozó ügynökség, melynek legfőbb feladata a hazánk számára legmeghatározóbb külföldi befektetési projektek megvalósítása. A HyperTeam megoldása egy folyamatautomatizált ügyviteli támogató szoftver (CRM) bevezetése, egyedi fejlesztése: A HIPA igényeire szabott CRM rendszer fő célja, hogy egységes rendszerben támogassa a HIPA ügyfelei kapcsán végzett aktivitásokat, az ügyfelek előtörténete kapcsán átfogó képet tudjon nyújtani az adott ügyféllel kapcsolatos korábbi történésekről, illetve támogassa a projektek adminisztrációját.


CRM és infoMátrix modulokra épülő integrált rendszer

bevezetése a GATE cégcsoportnál


A GATE Kft. egy kaputechnikára szakosodott vállalat, több mint 30 év szakmai tapasztalattal. A kaputechnikán belül számtalan területeten jelen vannak: a kapu- és rakodástechnikai szakértés és tanácsadás mellett, sürgősségi hibaelhárítással, karbantartással és felújítással is foglalkoznak. ​


Közösen kifejlesztettünk egy olyan integrált rendszert, amely elősegíti a cégen belüli információ áramlását, munkafolyamatok, valamint termékek mozgásának elektronikus dokumentációját. Rendszerünkkel könnyedén elvégezhető a heti erőforrás-ütemezés, valamint az űrlapokból történő automatikus ajánlatgenerálás is.Érdekelné részletesebben?

Tekintse meg a fenti esettanulmányok részletes leírását, és további esettanulmányainkat ide kattintva!Szükség esetén segítséget nyújtunk


További segítségért keressen minket weboldalunkon szereplő elérhetőségeinken, ahol kérdéseket tehet fel, ha esetleg problémákba ütközik.Keressen minket bizalommal!


Hasonló tartalmakért kövessen minket Facebook, illetve LinkedIn oldalainkon, valamint iratkozzon fel Youtube csatornánkra!


Commentaires


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page