top of page

Felsőfokú szabályzatkezelés M365 alapokon | HyperTeam

Szabályzatkezelőnket számos partnerünk használja, visszajelzésük alapján a megoldásunk segítségével könnyebben lépést tartanak a folyamatosan változó törvényi előírásokkal, valamint egyszerűbbé és átláthatóbbá vált a szabályzatkezelés folyamata. Rendszerünk közös felületet biztosít, ahol a munkatársak könnyen áttekinthetik a vállalat hatályos és hatályon kívül helyezett szabályzatait.

A szabályozási tevékenység teljes életciklusát támogatjuk, az előkészítéstől kezdve a véleményezésen, jóváhagyáson, publikáláson és rendszeres felülvizsgálaton keresztül egészen a szabályzat hatályon kívül helyezéséig.

Amennyiben szeretne többet megtudni megoldásunkról, tekintse meg rövid bemutató videónkat:

Ügyfélspecifikus igények megvalósítása

Jelenlegi szabályzatkezelő alkalmazásaink moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy rendszer további ügyfélspecifikus funkciókkal bővüljön. Ennek módja, hogy előzetes koncepció kialakítása után személyes konzultáció keretén belül az érintettek bevonásával megismerkedünk a pontos egyedi igényekkel, illetve nehézségekkel, problémákkal, melyekre már a helyszínen próbálunk megoldási javaslatokat kínálni, illetve segítünk az ügyfél számára legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.

Érdekelné bővebben? Tekintse meg rendszerünk teljes leírását az alábbi gombra kattintva!


Comments


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page