top of page

Megújultak szabályzat-, szerződés- és előterjesztéskezelő megoldásaink

Cégünk munkatársai a jövőbemutató technológiai megoldások felhasználásával segítik a szervezetek növekedését, támogatásukkal ügyfeleink hatékonyabban felelhetnek meg a piaci versenynek.

 

Ehhez olyan megfizethető, felhasználóbarát alkalmazásokat fejlesztünk, amelyek növelik a hatékonyságot, felgyorsítják a folyamatokat, javítják az együttműködést és csökkentik a papíralapú adminisztrációt.


Szerződéskezelés felsőfokon

Szerződéskezelő megoldásunk segítségével Ön időt és pénzt takaríthat meg azáltal, hogy gond nélkül kezelhetik és tárolhatják teljes körűen szerződéseiket, felszámolhatják a költséges és időigényes papíralapú adminisztrációt, ezen felül az elkészült dokumentumokat keletkezésüket követően évekig tárolhatják.
Effektív előterjesztés-kezelés a HyperTeam-mel

Előterjesztés kezelő megoldásunk segítségével a szervezetek időt és pénzt takaríthatnak meg azáltal, hogy felszámolhatják a költséges és időigényes papír- és email alapú adminisztrációt. Megoldásunk segítségével az előterjesztési, véleményezési és jóváhagyási folyamat nagymértékben felgyorsítható és egyszerűsíthető.
Professzionális szabályzatkezelés

Még a kihívásokkal teli időszakokban is biztosítható az üzletmenet folytonossága és a fokozott hatékonyság. Az általunk kínált szabályzatkezelő rendszer célja, hogy megteremtse azt az egységes felületet, ahonnan a munkatársak könnyen áttekinthetik, elérik a vállalat hatályos és már hatálytalanított szabályzatait, valamint támogatja a szabályzatok kidolgozásának, publikálásának folyamatát. Az alkalmazás célja, hogy a mindennapi munkavégzés támogató, alapvető, elengedhetetlen eszköze legyen.
Digitális transzformáció a hatékonyság- és piaci növekedésért

Tegye minden korábbinál hatékonyabbá működését folyamatai automatizálásával! Ha Ön keresi a gyorsaság, a skálázhatóság és a szolgáltatások rugalmas elérését lehetővé tevő megoldásokat, amelyeknek köszönhetően javul az ügyfélélmény, elégedettebbek a munkavállalók, és a működési költségek is csökkennek, vegye fel velünk a kapcsolatot!További információkért keresse fel weboldalunkat, ahol részletes leírást talál termékeinkről! Hasonló tartalmakért kövessen minket Facebook, illetve LinkedIn oldalainkon, valamint iratkozzon fel Youtube csatornánkra!


コメント


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page