top of page

Virtuális együttműködés felhasználóbarát szoftverekkel

Szolgáltatásaink
IT tanácsadás:

Vállalati Architektúra alapú megközelítésünk az átfogó, rendszer szintű modellektől a részletes nyilvántartásokig biztosít tervezési és elemzési lehetőséget a döntéshozók számára. Tanácsadási támogatásunk a vállalati architektúra integrált fejlesztését biztosítja az IT stratégiától a licence menedzsment megoldásokig.

Menedzsment tanácsadás:

Menedzsment tanácsadásunk vezetők számára nyújt hatékony döntéstámogatást a működés architektúra alapú feltérképezésével és a modellekre épített működésfejlesztési módszertanainkkal. Innovatív megoldásokat hozunk, tradicionális értékrenddel.

Szoftverfejlesztés:

SharePoint alapú megoldásaink nagyvállalati környezetben, üzleti alkalmazásokat hoznak létre. Ehhez mi a professzionális fejlesztési módszertant biztosítjuk, az üzleti követelmények folyamat alapú felmérésétől a vállalati környezetek által megkövetelt informatikai biztonsági szintekig.

Microsoft HoloLens:

A Mixed Reality segítségével olyan lehetőségeket nyithatunk meg ügyfeleink számára, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak, és amellyel minden eddiginél gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban szolgálhatjuk ki igényeiket. Éljen a HoloLens nyújtotta versenylőnyök lehetőségével!

A HyperTeam megoldásai:
  1. Intranetes/együttműködési platformok (digitális munkahelyek)

  2. Projektmenedzsmentet támogató alkalmazások

  3. CRM rendszerek

  4. HR menedzsmentet támogató alkalmazások (munkaidő- és szabadság nyilvántartás)

  5. Egyedi fejlesztések

A HyperTeam megoldásai figyelemre méltó fejlődést jelentenek az üzleti világban, mert bár a technológia rohamos fejlődést mutat az évek során, sok mai üzleti vállalkozás még mindig erősen támaszkodik az e-mailekre, telefonhívásokra és többnyire elszigetelten működő informatikai rendszereikre. Ez azt jelenti, hogy folyamataik gyakran körülményesek, nem kellőképpen hatékonyak. A HyperTeam felhőalapú szoftvermegoldásaival azonban a vállalatok számára elérhetőek a legmodernebb technológiák üzleti folyamataik automatizálásához, és így hatékonyabbá, nyereségesebbé és versenyképesebbé válhatnak.


Szükség esetén segítséget nyújtunk


További segítségért keressen minket weboldalunkon szereplő elérhetőségeinken, ahol kérdéseket tehet fel, ha esetleg problémákba ütközik.Keressen minket bizalommal!


Hasonló tartalmakért kövessen minket Facebook, illetve LinkedIn oldalainkon, valamint iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Comments


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page