top of page

Így használják a virtuális és kiterjesztett valóság technológiáit

Látványosan rövidítheti és jóval olcsóbbá teheti a vállalati folyamatokat a dolgozók számára is a virtuális valóság és kiterjesztett valóság technológiák használata. A következőkben egy konkrét projektünket szeretnénk bemutatni. Ügyfelünk számára létrehoztunk egy olyan Virtuális Valóság (VR) és egy Kiterjesztett Valóság (AR) programot, mely megoldást nyújt a nagy New York-i cég képzési és ellenőrzési igényeire.


Ügyfél profil

Ügyfelünk egy New York-i székhelyű, több ezer alkalmazottal rendelkező nagyvállalat. Több millió ügyfelet szolgál ki New York államban, ezért rendkívül fontos, hogy gyorsan és hatékonyan tanítsa be új alkalmazottait, valamint, hogy a számos vizsgálati folyamathoz a lehető legkevesebb időt és erőforrást használjon.


Elvárások
  • Képzési és vizsgálati tárgyak fejlesztése holografikus 3D verzióban.

  • Képzési és vizsgálati tárgyakhoz használható forgatókönyvek és munkafolyamatok fejlesztése.

  • Virtuális és kiterjesztett valóság térre szabott testi észlelés (embodied cognition) alapú tananyag készítése.

  • Virtuális valóság alapú utasítások és segítségnyújtás, mely a virtuális térben is előhívható.


Kihívások
  • Olyan tanulási élmény létrehozása, amely hatékonyabb a hagyományos tanulási módszereknél. Melyben a tanulók gyorsabban és mélyebben elsajátíthatják a területen szükséges szakértelmet.

  • Olyan ellenőrző eszköz megalkotása, melyet újoncok és szakértők is könnyedén használhatnak, s hatékonyabban ellenőrzési listák a potenciális miközben a mindemellett azonosítja az teljesítését és problématerüleket, szoftver mindkét említett folyamatot dokumentálja.


A HyperTeam megoldása

A HyperTeam létrehozott egy Virtuális Valóság (VR) és egy Kiterjesztett Valóság (AR) programot, mely megoldást nyújt a nagy New York-i cég képzési és ellenőrzési igényeire. Mindkét alkalmazás a Windows Mixed Reality rendszeren alapszik.


1. Az Ügyfél igényeinek teljes megértése

A megvalósítás előtt az ügyfel testreszabási igényeit számos konzultáción keresztül mértük fel, mely lehetővé tette tanácsadóink számára, hogy rendszer-orientált forgatókönyveket és folyamatfejlesztési diagramokat készítsenek.


2. A fejlesztés ideje alatt folyamatos Ügyfél oldali visszacsatolás kérése agilis módszerekkel

A rendszer bevezetése előtt a szoftverfejlesztői verziókat kipróbálták és valós körülmények között tesztelték a HyperTeam szaktanácsadói, fejlesztői, és az Ügyfél is. A gondos és alapos tesztelésnek és kipróbálásnak köszönhetően megbizonyosodhattunk arról, hogy a termék nemcsak jól megtervezett és tapasztalhatóan kellemes, hanem az Ügyfél igényeinek is teljesen megfelel.


3. Példátlan minőségű támogatás és képzés nyújtás

Mi, a HyperTeam-nél tudjuk, hogy egy rendszer bevezetése nem csupán technikai szakértelmet, hanem szilárd képzést és folyamatos támogatást is kíván. Éppen ezért ajánlottunk Ügyfelünknek egy teljes körű képzést és átfogó támogatást a szofver bevezetése előtt, alatt és után.


A HyperTeam hozzáadott értéke

Nagyobb rugalmasság és hatékonyság

A VR és AR alkalmazások lehetővé teszik az Ügyfél számára, hogy a rugalmasabb és hatékonyabb képzési és ellenőrzési rendszerekkel versenyképesebb szervezetté válhasson a piacon.


Központosított és könnyen elérhető adatok

Az alkalmazások segítségével Ügyfelünk bárhol, bármikor képezheti alkalmazottait, miközben nyomon követheti és dokumentálhatja a fejlődési hatékonyságot. Mindemellett ellenőrzéseket futtathat, melyből azonnali jelentéseket generálhat, és automatikusan felajánlhat hibajegyeket az esetleges javításokhoz.


Szervezett, hatékony és átlátható folyamat

A képzések és ellenőrzések minden egyes lépése feljegyzett, nyomon követett és dokumentált az alkalmazáson belül. Az automatizált munkafolyamatok egyedi ellenőrző listák segítségével is felépíthetők, melyek figyelmeztetik az illetékeseket a feladatokra, így biztosítva a hatékonyságot és a pontosságot.Felkeltettük érdeklődését? Az esettanulmány részletes leírásához kattintson az alábbi gombra!


Szükség esetén segítséget nyújtunk


További segítségért keresse fel elérhetőségeinket a weboldalunkon, ahol kérdéseket tehet fel, ha esetleg problémákba ütközik. Keressen minket bizalommal!


Hasonló tartalmakért kövessen minket Facebook, illetve LinkedIn oldalainkon, valamint iratkozzon fel Youtube csatornánkra!
Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page