top of page

Így használják a virtuális és kiterjesztett valóság technológiáit

Látványosan rövidítheti és jóval olcsóbbá teheti a vállalati folyamatokat a dolgozók számára is a virtuális valóság és kiterjesztett valóság technológiák használata. A következőkben egy konkrét projektünket szeretnénk bemutatni. Ügyfelünk számára létrehoztunk egy olyan Virtuális Valóság (VR) és egy Kiterjesztett Valóság (AR) programot, mely megoldást nyújt a nagy New York-i cég képzési és ellenőrzési igényeire.


Ügyfél profil

Ügyfelünk egy New York-i székhelyű, több ezer alkalmazottal rendelkező nagyvállalat. Több millió ügyfelet szolgál ki New York államban, ezért rendkívül fontos, hogy gyorsan és hatékonyan tanítsa be új alkalmazottait, valamint, hogy a számos vizsgálati folyamathoz a lehető legkevesebb időt és erőforrást használjon.


Elvárások
  • Képzési és vizsgálati tárgyak fejlesztése holografikus 3D verzióban.

  • Képzési és vizsgálati tárgyakhoz használható forgatókönyvek és munkafolyamatok fejlesztése.

  • Virtuális és kiterjesztett valóság térre szabott testi észlelés (embodied cognition) alapú tananyag készítése.

  • Virtuális valóság alapú utasítások és segítségnyújtás, mely a virtuális térben is előhívható.


Kihívások
  • Olyan tanulási élmény létrehozása, amely hatékonyabb a hagyományos tanulási módszereknél. Melyben a tanulók gyorsabban és mélyebben elsajátíthatják a területen szükséges szakértelmet.

  • Olyan ellenőrző eszköz megalkotása, melyet újoncok és szakértők is könnyedén használhatnak, s hatékonyabban ellenőrzési listák a potenciális miközben a mindemellett azonosítja az teljesítését és problématerüleket, szoftver mindkét említett folyamatot dokumentálja.


A HyperTeam megoldása

A HyperTeam létrehozott egy Virtuális Valóság (VR) és egy Kiterjesztett Valóság (AR) programot, mely megoldást nyújt a nagy New York-i cég képzési és ellenőrzési igényeire. Mindkét alkalmazás a Windows Mixed Reality rendszeren alapszik.


1. Az Ügyfél igényeinek teljes megértése

A megvalósítás előtt az ügyfel testreszabási igényeit számos konzultáción keresztül mértük fel, mely lehetővé tette tanácsadóink számára, hogy rendszer-orientált forgatókönyveket és folyamatfejlesztési diagramokat készítsenek.


2. A fejlesztés ideje alatt folyamatos Ügyfél oldali visszacsatolás kérése agilis módszerekkel

A rendszer bevezetése előtt a szoftverfejlesztői verziókat kipróbálták és valós körülmények között tesztelték a HyperTeam szaktanácsadói, fejlesztői, és az Ügyfél is. A gondos és alapos tesztelésnek és kipróbálásnak köszönhetően megbizonyosodhattunk arról, hogy a termék nemcsak jól megtervezett és tapasztalhatóan kellemes, hanem az Ügyfél igényeinek is teljesen megfelel.


3. Példátlan minőségű támogatás és képzés nyújtás

Mi, a HyperTeam-nél tudjuk, hogy egy rendszer bevezetése nem csupán technikai szakértelmet, hanem szilárd képzést és folyamatos támogatást is kíván. Éppen ezért ajánlottunk Ügyfelünknek egy teljes körű képzést és átfogó támogatást a szofver bevezetése előtt, alatt és után.


A HyperTeam hozzáadott értéke

Nagyobb rugalmasság és hatékonyság

A VR és AR alkalmazások lehetővé teszik az Ügyfél számára, hogy a rugalmasabb és hatékonyabb képzési és ellenőrzési rendszerekkel versenyképesebb szervezetté válhasson a piacon.


Központosított és könnyen elérhető adatok

Az alkalmazások segítségével Ügyfelünk bárhol, bármikor képezheti alkalmazottait, miközben nyomon követheti és dokumentálhatja a fejlődési hatékonyságot. Mindemellett ellenőrzéseket futtathat, melyből azonnali jelentéseket generálhat, és automatikusan felajánlhat hibajegyeket az esetleges javításokhoz.


Szervezett, hatékony és átlátható folyamat

A képzések és ellenőrzések minden egyes lépése feljegyzett, nyomon követett és dokumentált az alkalmazáson belül. Az automatizált munkafolyamatok egyedi ellenőrző listák segítségével is felépíthetők, melyek figyelmeztetik az illetékeseket a feladatokra, így biztosítva a hatékonyságot és a pontosságot.Felkeltettük érdeklődését? Az esettanulmány részletes leírásához kattintson az alábbi gombra!


Szükség esetén segítséget nyújtunk


További segítségért keresse fel elérhetőségeinket a weboldalunkon, ahol kérdéseket tehet fel, ha esetleg problémákba ütközik. Keressen minket bizalommal!


Hasonló tartalmakért kövessen minket Facebook, illetve LinkedIn oldalainkon, valamint iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Comments


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page