Project Management Software ScreenShot

PM TOOLBOX

Projektmenedzsment és csoportmunka egyszerűen, hatékonyan

Tervezze meg, kövesse és tegye sikeressé projektjeit a SharePoint alapú PM ToolBox használatával

PM Toolbox logo

MIÉRT TÖKÉLETES VÁLASZTÁS A PM TOOLBOX?

Egyszerű felület

A SharePoint-nál megszokott könnyen kezelhető, és intuitív felhasználói felület, kiegészülve a Windows csempés menüsorával. Ez az interfész fogadja a PM ToolBox felhasználóit, amivel dolgozva garantáltan jobban megy a munka.

Multiprojekt-menedzselés

Több projekt kezelése úgy, mint eddig soha. Hozzon létre projektkategóriákat, aminket keresztül pár kattintással elérhetőek a projektek. Kicsúszott a határidőből, vagy túllépte a költségkeretet valamely projektje? Nem probléma, a rendszer azonnal figyelmezteti Önt.

Dokumentumok 
egy helyen

Mondjon búcsút az időt felemésztő keresgélésnek. Projektenként tárolhatja a projektekhez tartozó dokumentumokat, és 1 kattintással dolgozhat rajtuk a Word-ben, Excel-ben, PowerPoint-ban, vagy OneNote-ban.

Kollaboráció

Projektmenedzsment és csapatmunka ötvözete. A projekttagok párhuzamosan dolgozhatnak azonos dokumentumon, feladatok delegálhatók és jól visszakövethetőek.

FELHŐ VAGY HELYI SZERVER ALAPON

A választást Önre bízzuk. Legyen szó korlátok nélküli munkavégzésről a felhőben, vagy jól bevált, vállalaton belül üzemeltetett helyi szerverről a PM ToolBox mindkét platformon elérhető.

home-icon.png
Cloud-icon.png
Projec Management Software Sceenshot Mobile
Projec Management Software Sceenshot Dektop

NE KERESSEN TOVÁBB!

Ha úgy érzi, hogy cégével már túlnőtte a kereteit, és valóban a legjobb megoldást szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és töltse ki az űrlapunkat!