top of page

SHAREPOINT & UMBRACO

SharePoint és Umbraco megoldások a HyperTeam szakembereitől az Ön cégére szabva. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot!

SharePoint

A SharePoint hatékony vállalati együttműködési platformot kínál, számos használatra kész funkcióval. A HyperTeam segítségével a vállalatok felgyorsíthatják SharePoint rendszerük fejlesztését és implementálását. Szakembereink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a munkafolyamatok konfigurálásában, ezáltal az üzleti folyamatok automatizálásában, ezen felül támogatást nyújtanak az ügyfeleknek a SharePoint bővítményeket beépíteni különböző projektjeikbe.

Csapatunk tapasztalata nem korlátozódik a dobozos munkafolyamatokra – olyan egyedi workflow-kat is létrehoztunk, amelyeket a végfelhasználók számos módon konfigurálhatnak.

Meeting
Meeting

Umbraco tartalomkezelő rendszer

Az Umbraco egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amely rendkívül rugalmas megoldásokat kínál multifunkcionális weboldalak fejlesztéséhez. A .NET fejlesztőcsapatunk számára lehetőséget biztosít arra, hogy Microsoft technológiákat használva egyszerűen hozzunk létre CMS megoldásokat, miközben ezeket az üzleti igényekhez legjobban illeszkedő szoftverekkel integráljuk.

NE KERESSEN TOVÁBB!

Ha úgy érzi, hogy cégével már túlnőtte a kereteit, és valóban a legjobb megoldást szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és töltse ki az űrlapunkat!

bottom of page