top of page

NIS2/DORA

A HyperTeam csapata támogatja szervezetét a teljes NIS 2 megfelelés előkészítési folyamatában, a biztonsági felméréstől az eszközök kidolgozásán, telepítésén és üzemeltetésén át.

Mi az a NIS2 irányelv?

A NIS2 (más néven: a 2016/1148 európai parlamenti és tanácsi irányelv) célja a kiberbiztonsági képességek kiépítése az egész Unióban. Ennek része a kulcsfontosságú ágazatokban az alapvető szolgáltatások nyújtására használt hálózati és információs rendszerek fenyegetéseinek mérséklése, valamint az említett szolgáltatások folyamatosságának biztosítása nem kívánt események esetén.

Az említett európai parlamenti és tanácsi irányelvet magyar törvények formájában kell megvalósítani, és ezek alkalmazását az érintett vállalatoknál auditáltatni kell. Cégünk 20 éve foglalkozik ezen a területen, és minden munkatársunk információbiztonsági (ISO 27001) auditor.

Office
Office Meeting

Mi az a DORA rendelet?

A rendelet célja, hogy egységesítse és korszerűsítse az infokommunikációs technológiai kockázatokra vonatkozó követelményeket, amelyek eddig különböző uniós jogi aktusokban szerepeltek. Ennek alkalmazása az uniós pénzügyi ágazatot – működési szempontból is – ellenállóbbá teszi, így biztosítva a technológiai biztonságot. A rendelet lehetővé teszi az infokommunikációs technológiát érő biztonsági sérülések és események utáni gyors helyreállítást, ezáltal biztosítva a pénzügyi szolgáltatások hatékony és zökkenőmentes nyújtását az Unió egész területén, még stresszhelyzetekben is.

A HyperTeam megkönnyíti a jogszabály alkalmazását, munkatársaink segítséget nyújtanak a bevezetés és az éves felülvizsgálatok során.

Business meeting

TERÜLETEK

NYILVÁNTARTÁSBA
VÉTEL
GAP
ELEMZÉS
ÜTEMTERV
HATÁS- ÉS KOCKÁZATELEMZÉS
VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK
NYOMONKÖVETÉS

NE KERESSEN TOVÁBB!

Fejlessze velünk vállalatát! Ha valóban a legjobb megoldást szeretné, akkor kérjen árajánlatot , és töltse ki az űrlapunkat!

bottom of page