HYPERTEAM

CRM

Kevesebb teendő, több bevétel a HyperTeam könnyen használható, gyorsan áttekinthető és költséghatékony CRM megoldásával!

NE HAGYJA ELVESZNI POTENCIÁLIS 
ÉS MEGLÉVŐ ÜGYFELEIT

 

Mindig felkészülten a HyperTeam CRM kezdőképernyővel – tekintse át az aktuális feladatokat, kövesse a nyitott üzleti lehetőségeket, fussa át a legutóbbi előzményeket, és legyen mindig naprakész a személyes naptárral.

DOKUMENTUMOK OTT, AHOL LENNIÜK KELL

Vessen véget az elveszett dokumentumok keresésével töltött bajlódásnak. HyperTeam CRM ott biztosít helyet a dokumentumoknak, ahol azoknak lennie kell. Közvetlenül Kontaktokhoz, Account-hoz és Lead-ekhez fűzve.

OUTLOOK INTEGRÁCIÓ

Email-ek importálása 1 kattintással Outlook levelezőből. Tárolja leveleit szervezetten, mindig a megfelelő helyen a HyperTeam CRM rendszerben.

TÖKÉLETES KÖRNYEZET A KOLLABORATÍV MUNKÁHOZ

A HyperTeam CRM rendszerrel könnyen elkerülhetőek a félreértések és hatékonyabbá tehető az értékesítési csoport munjáka a feladatok delegálása funkció használátával.

SALES, MARKETING ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÖSSZEKAPCSOLÁSA NEHÉZSÉGEK NÉLKÜL

Érje el potenciális és meglévő ügyfeleleit könnyebben, mint valaha

ScreenShot
Screenshot
  • Hozzon létre és tartsa nyilván marketing kampányait

  • Készítsen és küldjön hírleveleket egyenesen a HyperTeam CRM-ből

  • Szervezze vállalati rendezvényeit a CRM-ben. A rendszer információt tart nyilván a résztvevőkről, így letisztult képet kap a különböző Lead-ek forrásáról.

Érdekelné bővebben? Nézze meg áttekintő videónkat a HyperTeam CRM rendszerről!

  • Facebook
  • YouTube
  • Linkedin

SharePoint is a registered trademark of Microsoft Inc. HyperTeam is not affiliated with Microsoft Inc, but provides professional SharePoint consulting services and SharePoint Add-ins. Microsoft Inc is not responsible for the content or information on this website.