top of page

FOGALOMTÁR ALKALMAZÁS

A Magyar Nemzeti Bank széles körű elvárásokat támaszt a pénzügyi szektorral szemben. Az egyik új kihívást a fogalmak konzisztens alkalmazása okozza. Utóbbi célt kitűzve megalkottunk egy úttörő Fogalomtár alkalmazást, amely megkönnyíti a szabályozási tevékenységek menedzselését és értelmezését vállalatának minden szintjén. Egyedülálló funkcióinak és felhasználóbarát felületének köszönhetően a Fogalomtár nem csupán egy átlátható és könnyen kezelhető fogalmi tárhely, hanem egy teljes körű eszköz a szektorspecifikus kifejezések hatékony kezelésére és dokumentálására.

fogalom.png
RENDSZERÜNK LEGFŐBB ELŐNYEI

Fogalmak kezelése:

A Fogalomtár lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen hozzáadjanak, szerkesszenek és töröljenek fogalmakat a rendszerben, így a vállalat legfontosabb fogalmai mindig naprakészek és könnyen elérhetőek.

Keresés és kategorizálás:

A felhasználók könnyedén keresni tudnak az adott fogalmak között, valamint különböző kategóriákba rendezhetik azokat, így még gyorsabban megtalálják, amire szükségük van.

Integráció:

A Fogalomtár legfőbb hozzáadott értéke az a funkció, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen dokumentumban automatikusan címkézésre kerüljenek a Fogalomtárban szereplő fogalmak hivatkozásai. Utóbbi funkció integrálása könnyedén megoldható már létező keretrendszerekbe is.

MIÉRT VÁLASSZA A FOGALOMTÁRAT?

fogal.png

NE KERESSEN TOVÁBB!

Ne habozzon, integrálja meglévő alkalmazásába a Fogalomtár megoldásunkat, és tapasztalja meg, hogyan segíthet vállalatának a szabályozási tevékenységek hatékonyabb kezelésében és megértésében! Jelezze igényét ingyenes, online rendszerbemutatóra vagy kérjen árajánlatot!

bottom of page