top of page

VR / AR FEJLESZTÉS ÉS TANÁCSADÁS

A virtuális tartalmat hordozó digitális megoldások ma már szerves módon illeszkednek különböző online és offline vállalati folyamatokba. Az interaktív tartalom, a 3D megjelenés hozta látvány, a vele együtt magasabb szinten megvalósuló gamification mind-mind növeli egy adott cég piaci láthatóságát, egyediségét és vállalati hatékonyságát.

Képernyőfotó 2022-02-03 - 10.59.31.png

KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁS MINDEN VÁLLALATTÍPUS SZÁMÁRA

A VR / AR technológiák és az emberi tapasztalatok ötvözésével számos lehetőség tárul fel előttünk. Nagyban befolyásolja a munkavállalói élménnyel kapcsolatos folyamatokat, nem utolsó sorban pedig a kapcsolatteremtés és együttműködés új módjait fedezhetjük fel. 

 

Ismerje meg, hogyan működhet hatékonyabban a szervezete a kiterjesztett valóság (AR) és a virtuális valóság (VR) technológiák segítségével.

ÉLMÉNYSZERŰ OKTATÁS
pexels-tima-miroshnichenko-6474485.jpg
HATÁRTALAN TERVEZÉS ÉS
FELFEDEZÉS
bermix-studio-4ov6VgaiiX0-unsplash.jpg
GYORS ÉS BIZTONSÁGOS MUNKAVÉGZÉS

MICROSOFT HOLOLENS ÉS A BENNE REJLŐ LEHETŐSÉGEK

​A Mixed Reality segítségével olyan lehetőségeket nyithatunk meg Ügyfeleink számára, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak, és amellyel minden eddiginél gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban szolgálhatjuk ki igényeiket. Éljen a HoloLens nyújtotta versenyelőnyök lehetőségével!

csabi_holo.png

ESETTANULMÁNYAINK

Képernyőfotó 2020-10-06 - 15.00.10.png
Virtuális és Kiterjesztett valóság - Képzésre és Ellenőrzésre szolgáló koncepció igazoló szoftver

Ügyfelünk egy New York-i székhelyű, több ezer alkalmazottal rendelkező nagyvállalat. Több millió ügyfelet szolgál ki New York államban, ezért rendkívül fontos, hogy gyorsan és hatékonyan tanítsa be új alkalmazottait, valamint, hogy a számos vizsgálati folymathoz a lehető legkevesebb időt és erőforrást használjon.

A HyperTeam létrehozott egy Virtuális Valóság (VR) és egy Kiterjesztett Valóság (AR) programot, mely megoldást nyújt a nagy New York-i cég képzési és ellenőrzési igényeire. Mindkét alkalmazás a Windows Mixed Reality rendszeren alapszik.

Ha szeretne többet megtudni a projektről, tekintse meg a teljes esettanulmányt az alábbi gombra kattintva:

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT?

 

További információkért és személyes ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page