top of page

IT SZOLGÁLTATÁSOK

IT szolgáltatás a HyperTeam szakembereitől az Ön cégére szabva. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot!

MIRO támogatási szolgáltatás

Amennyiben projektjei hatékonyságát szeretnék növelni a csoportmunkát támogató MIRO alkalmazással, tanácsadóink segítségükre lehetnek a rendszerben rejlő lehetőségek teljesebb kiaknázásában.

Support szolgáltatásunkat ajánljuk abban az esetben, ha a felhasználók számának bővülésével támogatásra van szükségük a rendszer gördülékeny működtetéséhez. Tanácsadói tevékenységünk kiterjed a felhasználók jogosultságainak kezelésére, a userektámogatására a MIRO használatával, egyedi beállítási lehetőségeivel kapcsolatos kérdésekben, ezen felül licenszgazdálkodási, valamint informatikai biztonsági kérdésekben is rendelkezésre állunk.

Meeting

Microsoft Azure támogatási szolgáltatás

Kollégáink átfogó szaktudással rendelkeznek valamennyi Microsoft termék működésével kapcsolatban. Számos ügyfelünk számára például Microsoft Azure környezet karbantartásban nyújtunk támogatást, amely a konfigurálást, oktatást vagy akár a komplex jogosultságkezelést is magában foglalja.

azure.png

NE KERESSEN TOVÁBB!

Ha úgy érzi, hogy cégével már túlnőtte a kereteit, és valóban a legjobb megoldást szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és töltse ki az űrlapunkat!

bottom of page