top of page

MNB digitálizációs ajánlás HyperTeam megoldásokkal

A MNB ajánlásai szerint a sikeres digitális transzformáció megvalósításához kiemelt fontosságú, hogy a hitelintézeteken belüli vállalati kultúra igazodni tudjon a jelen és jövő kihívásaihoz. A HyperTeam segítséget tud nyújtani a digitalizációs stratégia kialakításában, illetve annak felülvizsgálatában. Tanácsadási szolgáltatásunk keretében azt is megvizsgáljuk, hogy az innovatív M365 megoldások milyen szinten illeszthetők be a szervezetek aktuális működésébe.


Az ajánlás célja elsősorban a hitelintézeti szektor digitalizációjának elősegítése. Ezen elvárásoknak való megfelelés számos esetben a támogató technológiák megújításával is járhat. Nagy hangsúlyt kaptak benne az ügyfelek kiszolgálásához, tájékoztatásához és esetlegesen felmerülő panasztételéhez kapcsolódó digitális fejlesztések. Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy a HyperTeam megoldásai hogyan tudják támogatni a bankok digitális transzformációját.

Digitális szerződéskötés az ügyfélkiszolgálás gyorsításáért

A HyperTeam szerződéskezelő alkalmazással a szerződéskötés és a jogi nyilatkozattétel 100%-ban elektronikus folyamattá alakítható. Mindezt úgy, hogy előírt IT biztonsági elvárásoknak megfeleljenek, mint például hozzáférések szabályozása, biztonsági események elemzése, tranzakciók authorizálása.Digitális aláírás, elektronikus szerződéskötés

A papírmentes iroda egyik kritikus eleme az elektronikus aláírás biztosítása az online szerződéskötési folyamatok és az automatizált munkafolyamatok támogatásához. Szerződéskezelő rendszerünkbe integrált e-aláírás elérhető mind asztali, mobil és webes verzióban. Megoldásunk lehetővé teszi, hogy a szervezetek gyorsan és biztonságosan küldjenek dokumentumokat, szerződéseket és digitális űrlapokat elektronikus aláírásra. Tartsa nyilván szerződéseit, és kövesse a teljes munkafolyamatot egy átlátható, egyszerűen kezelhető, digitális támogató felületen.


Gyors és hatékony fióki kiszolgálás a jobb ügyfélélmény érdekében

HyperTeam CRM rendszerünk segítségével ügyintézés rugalmasabbá, gördülékenyebbé válik az egész szervezet számára. Az ügyintézők világos képet kapnak ügyfeleik adatairól, tranzakciótörténeteikről, korábban igénybe vett banki szolgáltatásaikról és bankolási szokásokról. Csökkentse munkavállalói adminisztrációs terheit, hogy a komplexebb szolgáltatások értékesítésére és a személyes tanácsadásokra több idő jusson!Ne hagyja elveszni potenciális és meglévő ügyfeleit

CRM megoldásunk tehát 360 fokos képet ad minden egyes ügyfélről, és személyre szabott marketing kampányok indításában is támogatást nyújt. Kiemelt szempontként kezeli a személyre szabott ügyfélélmény biztosítását esemény-vezérelt, valós idejű digitális értesítésekkel, tájékoztatásokkal.


Automatizált munkafolyamatok a gyors és papírmentes jóváhagyásokért

Megoldásaink egyik legnagyobb hozzáadott értéke, hogy a papíralapú és időigényes dokumentumkezelést leváltottuk közösen szerkeszthető digitális űrlapokra. Emellett alkalmazásaink böngészőn keresztül bárhol, bármely eszközről elérhetőek, biztonságosak, a szabályozásoknak megfelelnek és megbízható redundanciát biztosítanak. A Microsoft 365 felhasználásával hitelelbírálási folyamata akár 50%-kal hatékonyabb, biztonságosabb, illetve a papírmentességnek köszönhetően zöldebb és olcsóbb lehet!


Automatizált panaszkezelő platform a jobb ügyfélélmény érdekében

Segítjük ügyfeleinket, hogy a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújthassanak. Ennek érdekében a minőségmenedzsment egyik legfontosabb elemére, a panaszkezelésre egyaránt nagy fókuszt kell helyezni. Panaszkezelő megoldásunk támogatja az ügyfél visszajelzések gyors és hatékony feldolgozását, valamint az ügyfélkiszolgálás teljes automatizálását. Lehetővé teszi, hogy az ügyfelek panaszai könnyedén dokumentálhatók, nyomon követhetők és kezelhetők legyenek. Cserélje a nagy manualitást igénylő ügyfélvisszajelzéseket kezelő rendszerét egy innovatív, automatizált megoldásra!


Digitális transzformáció a hatékonyság- és piaci növekedésért

Tegye minden korábbinál hatékonyabbá működését folyamatai automatizálásával! Ha Ön keresi a gyorsaság, a skálázhatóság és a szolgáltatások rugalmas elérését lehetővé tevő megoldásokat, amelyeknek köszönhetően javul az ügyfélélmény, elégedettebbek a munkavállalók, és a működési költségek is csökkennek, vegye fel velünk a kapcsolatot!


コメント


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page