top of page

BEMUTATKOZÁS

Legnagyobb kihívásnak tekintjük ügyfeleink üzleti ambícióinak megértését és annak támogatását. Minden esetben magunkénak érezzük kihívásaik összetettségét, és ezt folyamatosan szem előtt tartva dolgozunk azon, hogy felszabadítsuk a működésükben rejlő valódi értékeiket és növekedési potenciáljukat.

SZAKÉRTELMÜNK

Kiterjed az üzleti folyamatok automatizálásán át a lokális és felhő alapú ügyviteli alkalmazások fejlesztésére, telepítésére, az ügyfélnél történő üzemeltetésre, valamint oktatásra. Ennek a tudásnak a birtokában “dobozos” megoldásokat hoztunk létre a munkafolyamatok kezelésére, valamint a leggyakoribb üzleti kihívásokra választ adó alkalmazásokat fejlesztettünk olyan területeken, mint a projektmenedzsment, a dokumentumkezelés, folyamatmérés vagy ügyfélkapcsolat-kezelés.

lute-pUcoRqzKMAY-unsplash.jpg

EGYEDI SZOFTVERFEJLESZTÉS

Kép2.png

Szakembereink a legújabb piaci és technológiai trendeknek megfelelő intranet és internet portálokat alkotnak, ezen felül egyedi megoldásokat terveznek, fejlesztenek és vezetnek be, figyelembe véve ügyfeleink sajátos üzleti igényeit.

CÉLUNK

Cégünk küldetésének tekinti ügyfelei támogatását abban, hogy saját iparágukban kiemelkedő teljesítményt érjenek el.

CÉGTÖRTÉNET

A HyperTeam Kft. magyar tulajdonban lévő informatikai és üzleti tanácsadó cég, amely több mint tizenöt éves üzleti tanácsadási és szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Microsoft SharePoint és M365 szakértőként, több mint ötvenezer felhasználóval világszerte a nemzetközi piacra lépés mellett döntöttünk; tevékenységünket kiterjesztettük az amerikai piacra, és 2014-ben megnyitottuk irodánkat a floridai Naples-ben. Az Egyesült Államokban a HyperTeam arra fókuszál, hogy a nagyvállalati szférában gyűjtött tanácsadói tapasztalatait, valamint technológiai szakismereteit eljuttassa a kis- és középvállalkozásokhoz, és ezáltal segítse hatékonyságukat. Alkalmazásainkkal a legkülönbözőbb iparágakban (pl. építőipar, egészségügy, pénzügy és szolgáltatók) működő szervezetek felgyorsíthatják üzleti folyamataikat, megszüntethetik papíralapú adminisztrációjukat és megkönnyíthetik a kommunikációt és az együttműködést a szervezeten belül.

A HyperTeam megoldásai figyelemre méltó fejlődést jelentenek az üzleti világban, mert bár a technológia rohamos fejlődést mutat az évek során, sok mai üzleti vállalkozás még mindig erősen támaszkodik az e-mailekre, telefonhívásokra és többnyire elszigetelten működő informatikai rendszereikre. Ez azt jelenti, hogy folyamataik gyakran körülményesek, nem kellőképpen hatékonyak. A HyperTeam felhőalapú szoftvermegoldásaival azonban a vállalatok számára elérhetőek a legmodernebb technológiák üzleti folyamataik automatizálásához, és így hatékonyabbá, nyereségesebbé és versenyképesebbé válhatnak.

Business Meeting

ÜGYFELEINK

Hazai piaci pozíciónkat jellemzi, hogy az elmúlt több mint egy évtizedben Magyarország legnagyobb vállalatait támogattuk munkánkkal, a pénzintézetektől kezdve a gyógyszeripari, az állami intézményeken át gyártó-termelő és szolgáltató szektorban egyaránt. 

referenciak2024.png

Teljes folyamatautomatizálás a GATE cégcsoportnál:

bottom of page