EGYEDI FEJLESZTÉS

Minden szervezet egyedi, és működésük során saját jellegzetes üzleti folyamataikat követik. A SharePoint rendszer szolgáltatásainak teljes kihasználása érdekében a tervezésnek és a megvalósításnak professzionális testre szabással és konfigurációval kell kiegészülnie.

Különös figyelmet kell fordítani a biztonságra (jogosultságok beállítására), a domain-be való integrálásra és a különböző konfigurációs beállításokra. A hibás telepítés következménye lehet a már végrehajtott munka megismétlésének szükségessége, a szűkös és értékes erőforrások nem hatékony felhasználása.

 

A HyperTeam segítségével a vállalatok felgyorsíthatják SharePoint rendszerük fejlesztését és implementálását. Szakembereink széles körű tapasztalattal rendelkeznek a munkafolyamatok konfigurálásában, ezáltal az üzleti folyamatok automatizálásában, ezen felül támogatást nyújtanak az ügyfeleknek a SharePoint bővítményeket beépíteni különböző projektjeikbe.

Csapatunk tapasztalata nem korlátozódik a dobozos munkafolyamatokra – olyan egyedi workflow-kat is létrehoztunk, amelyeket a végfelhasználók számos módon konfigurálhatnak.

ÜGYFELEINK