top of page

EGYEDI CRM RENDSZER

Kevesebb teendő, több bevétel a HyperTeam könnyen használható, gyorsan áttekinthető és költséghatékony CRM megoldásával!

HyperTeam CRM Sofware
CRM Screen Shot.jpg

NE HAGYJA ELVESZNI POTENCIÁLIS 
ÉS MEGLÉVŐ ÜGYFELEIT

 

Mindig felkészülten a HyperTeam CRM kezdőképernyővel – tekintse át az aktuális feladatokat, kövesse a nyitott üzleti lehetőségeket, fussa át a legutóbbi előzményeket, és legyen mindig naprakész a személyes naptárral.

Word Logo
Excel Logo
PowerPoint Logo
OneNote Logo

DOKUMENTUMOK OTT, AHOL LENNIÜK KELL

Vessen véget az elveszett dokumentumok keresésével töltött bajlódásnak. HyperTeam CRM ott biztosít helyet a dokumentumoknak, ahol azoknak lennie kell. Közvetlenül Kontaktokhoz, Account-hoz és Lead-ekhez fűzve.

Document Attachment ScreenShot
Ourlook Logo

OUTLOOK INTEGRÁCIÓ

Email-ek importálása 1 kattintással Outlook levelezőből. Tárolja leveleit szervezetten, mindig a megfelelő helyen a HyperTeam CRM rendszerben.

Outlook Integration ScreenShot

TÖKÉLETES KÖRNYEZET A KOLLABORATÍV MUNKÁHOZ

A HyperTeam CRM rendszerrel könnyen elkerülhetőek a félreértések és hatékonyabbá tehető az értékesítési csoport munjáka a feladatok delegálása funkció használátával.

CRM ScreenShot

SALES, MARKETING ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÖSSZEKAPCSOLÁSA NEHÉZSÉGEK NÉLKÜL

Érje el potenciális és meglévő ügyfeleleit könnyebben, mint valaha

ScreenShot
Screenshot
  • Hozzon létre és tartsa nyilván marketing kampányait

  • Készítsen és küldjön hírleveleket egyenesen a HyperTeam CRM-ből

  • Szervezze vállalati rendezvényeit a CRM-ben. A rendszer információt tart nyilván a résztvevőkről, így letisztult képet kap a különböző Lead-ek forrásáról.

Tekintse meg áttekintő videónkat a HyperTeam CRM rendszerről!

Árajánlat

NE KERESSEN TOVÁBB!

Ha úgy érzi, hogy cégével már túlnőtte a kereteit, és valóban a legjobb megoldást szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és töltse ki az űrlapunkat!

AKIKNEK MÁR BIZONYÍTOTTUNK

Képernyőfotó 2020-10-06 - 14.42.44.png

CRM és infoMátrix modulokra épülő rendszer bevezetése a GATE cégcsoportnál

Közösen kifejlesztettünk egy olyan integrált rendszert, amely elősegíti a cégen belüli információ áramlását, munkafolyamatok, valamint termékek mozgásának elektronikus dokumentációját. Rendszerünkkel könnyedén elvégezhető a heti erőforrás-ütemezés, valamint az űrlapokból történő automatikus ajánlatgenerálás is.

Ha szeretne többet megtudni a projektről, tekintse meg a teljes esettanulmányt az alábbi gombra kattintva:

CRM rendszer bevezetése a Nemzeti Befektetési Ügynökségnél

A HyperTeam megoldása egy folyamatautomatizált ügyviteli támogató szoftver (CRM) bevezetése, egyedi fejlesztése: A HIPA igényeire szabott CRM rendszer fő célja, hogy egységes rendszerben támogassa a HIPA ügyfelei kapcsán végzett aktivitásokat, az ügyfelek előtörténete kapcsán átfogó képet tudjon nyújtani az adott ügyféllel kapcsolatos korábbi történésekről, illetve támogassa a projektek adminisztrációját. 
Ha szeretne többet megtudni a projektről, tekintse meg a teljes esettanulmányt az alábbi gombra kattintva:
Képernyőfotó 2020-10-06 - 14.56.11.png
bottom of page