Thu, Jun 18 | Webinar

Teljes folyamatautomatizálás a GATE cégcsoportnál – Ügyfélelőadás

Registration is Closed

Idő és helyszín

Jun 18, 2020, 2:00 PM – 3:00 PM
Webinar

Az eseményről

MIRŐL LESZ SZÓ?

Az előadásból kiderül, hogy megoldásunk segítségével hogyan számolhatják fel a költséges és időigényes papíralapú adminisztrációt!

Ügyfélkapcsolat kezelése az első igénytől kezdődően az elkészítésen, belső jóváhagyásokon keresztül az előterjesztés elfogadásáig. (ajánlatok, szerződések, számlák, minden kapcsolódó dokumentum)   A kollégák akár útközben, vagy otthonról intézhetik a feladatokat, igény esetén akár elektronikus aláírással is!   A kialakításra és bevezetésre kerülő szoftver célja volt többek között, hogy korszerű megoldások segítségével járuljon hozzá a belső működés átláthatóságának, kontrollálhatóságának növeléséhez, ezáltal az adminisztratív terhek csökkentéséhez!   A teljesen rugalmasan alakítható rendszer rövid bevezetési határidővel akár felhő alapon is elérhető, előfizetéses konstrukcióban!   Gyors és rugalmas testreszabás, ügyfélbarát felület, gyors megtérülés!

Ismerje meg a cégcsoport igényeit és a HyperTeam fejelesztését, tudja meg, hogyan adaptálható a rendszer az Ön szervezetében!

Az előadást tartja: SIPOS GYÖNGYI – Kontroller

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Lemaradt az eseményről?

Nem probléma!

Tekintse meg a rögzített videót az alábbi linkre kattintva!

https://www.youtube.com/watch?v=IglAB8pzmYQ&t=605s 

Registration is Closed

Esemény megosztása

  • Facebook
  • YouTube
  • Linkedin

SharePoint is a registered trademark of Microsoft Inc. HyperTeam is not affiliated with Microsoft Inc, but provides professional SharePoint consulting services and SharePoint Add-ins. Microsoft Inc is not responsible for the content or information on this webiste.