Thu, May 28 | Webinar

Virtuális iroda webinárium – 2020.05.28. Hozza létre a jövő vállalatát!

Registration is Closed

Idő és helyszín

May 28, 2020, 2:00 PM – 3:00 PM EDT
Webinar

Az eseményről

MIRŐL IS SZÓL A WEBINÁRIUM?

Előterjesztések (ajánlatok, szerződések, számlák, bármilyen dokumentum) kezelése az igénytől kezdődően az elkészítésen, belső jóváhagyásokon keresztül az előterjesztés elfogadásáig. Home Office támogatása!

Teljesen rugalmasan alakítható rendszer rövid bevezetési határidővel akár felhő alapon előfizetéses konstrukcióban! A rendszer néhány hét alatt bevezethető!

Kollégák otthonról intézhetik a feladatokat akár igény esetén elektronikus aláírással is!

Előterjesztéseket kezelő szoftverünk célja, hogy korszerű megoldások segítségével járuljon hozzá a belső működés átláthatóságának, kontrollálhatóságának növeléséhez, ezáltal az adminisztratív terhek csökkentéséhez!

Amennyiben nem volt lehetősége részt venni a webináriumon, de szívesen megnézné, kérjük töltse ki a lenti linken a regisztrációs űrlapot, és mi elküldjünk Önnek! 

Registration is Closed

Esemény megosztása

  • Facebook
  • YouTube
  • Linkedin

SharePoint is a registered trademark of Microsoft Inc. HyperTeam is not affiliated with Microsoft Inc, but provides professional SharePoint consulting services and SharePoint Add-ins. Microsoft Inc is not responsible for the content or information on this webiste.