top of page

Mi az a Power Apps?

A Power Apps alkalmazások, szolgáltatások, összekötők és adatplatform gyűjteménye, amely gyors alkalmazásfejlesztéshez kínál környezetet saját üzleti igényekhez igazodó egyéni alkalmazások létrehozásához. A Power Apps használatával gyorsan hozhat létre olyan egyéni üzleti alkalmazásokat, amelyek csatlakozni tudnak az akár a mögöttes adatplatformon (Microsoft Dataverse), akár a különféle online és helyszíni adatforrásban (SharePoint, Microsoft 365, Dynamics 365, SQL Server stb) tárolt üzleti adatokhoz.

A Power Apps használatával létrehozott alkalmazások kifinomult üzleti logikával és munkafolyamatokkal kapcsolatos képességekkel rendelkeznek, amelyekkel manuális üzleti folyamatait digitális, automatizált folyamattá alakíthatja át. A Power Apps használatával készült alkalmazások ezen kívül rugalmas kialakítással rendelkeznek, és gördülékenyen futtathatók akár böngészőben, akár mobileszközökön (telefonon vagy táblagépen is). A Power Apps „demokratikussá teszi” az egyéni üzleti alkalmazások létrehozását, hiszen lehetővé teszi, hogy a felhasználók funkciókban gazdag egyéni üzleti alkalmazásokat hozzanak létre kódírás nélkül.


A Power Apps kiterjeszthető platformot is biztosít ahhoz, hogy a hozzáértő fejlesztők programozott módon végezhessék az adatok és metaadatok kezelését, üzleti logika alkalmazását, egyéni összekötők létrehozását és a külső adatokkal való integrációt.


Power Apps alkalmazáshasználóknak


Futtathat saját maga által létrehozott alkalmazásokat vagy olyanokat, amelyeket mások osztottak meg Önnel akár böngészőben, akár mobileszközökön (telefonon vagy táblagépen).

További információ:


Szükség esetén segítséget nyújtunk


További segítségért keresse fel elérhetőségeinket a weboldalunkon, ahol kérdéseket tehet fel, ha esetleg problémákba ütközik. Keressen minket bizalommal!


Hasonló tartalmakért kövessen minket Facebook, illetve LinkedIn oldalainkon, valamint iratkozzon fel Youtube csatornánkra!(Forrás: Microsoft)


Comments


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page