top of page

Mi az a Power Apps?

A Power Apps alkalmazások, szolgáltatások, összekötők és adatplatform gyűjteménye, amely gyors alkalmazásfejlesztéshez kínál környezetet saját üzleti igényekhez igazodó egyéni alkalmazások létrehozásához. A Power Apps használatával gyorsan hozhat létre olyan egyéni üzleti alkalmazásokat, amelyek csatlakozni tudnak az akár a mögöttes adatplatformon (Microsoft Dataverse), akár a különféle online és helyszíni adatforrásban (SharePoint, Microsoft 365, Dynamics 365, SQL Server stb) tárolt üzleti adatokhoz.A Power Apps használatával létrehozott alkalmazások kifinomult üzleti logikával és munkafolyamatokkal kapcsolatos képességekkel rendelkeznek, amelyekkel manuális üzleti folyamatait digitális, automatizált folyamattá alakíthatja át. A Power Apps használatával készült alkalmazások ezen kívül rugalmas kialakítással rendelkeznek, és gördülékenyen futtathatók akár böngészőben, akár mobileszközökön (telefonon vagy táblagépen is). A Power Apps „demokratikussá teszi” az egyéni üzleti alkalmazások létrehozását, hiszen lehetővé teszi, hogy a felhasználók funkciókban gazdag egyéni üzleti alkalmazásokat hozzanak létre kódírás nélkül.


A Power Apps kiterjeszthető platformot is biztosít ahhoz, hogy a hozzáértő fejlesztők programozott módon végezhessék az adatok és metaadatok kezelését, üzleti logika alkalmazását, egyéni összekötők létrehozását és a külső adatokkal való integrációt.


Power Apps alkalmazáshasználóknak


Futtathat saját maga által létrehozott alkalmazásokat vagy olyanokat, amelyeket mások osztottak meg Önnel akár böngészőben, akár mobileszközökön (telefonon vagy táblagépen).

További információ:


Szükség esetén segítséget nyújtunk


További segítségért keresse fel elérhetőségeinket a weboldalunkon, ahol kérdéseket tehet fel, ha esetleg problémákba ütközik. Keressen minket bizalommal!


Hasonló tartalmakért kövessen minket Facebook, illetve LinkedIn oldalainkon, valamint iratkozzon fel Youtube csatornánkra!(Forrás: Microsoft)


Comments


Kövessen minket Facebook és LinkedIn oldalunkon!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page