top of page

TERMÉKEINK

Cégünk munkatársai a jövőbemutató technológiai megoldások felhasználásával segítik a szervezetek növekedését, támogatásukkal ügyfeleink hatékonyabban felelhetnek meg a piaci versenynek. Ehhez olyan megfizethető, felhasználóbarát alkalmazásokat fejlesztünk, amelyek növelik a hatékonyságot, felgyorsítják a folyamatokat, javítják az együttműködést és csökkentik a papíralapú adminisztrációt.

Kollégáink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek egyedi szoftverfejlesztésben, valamint SharePoint alapú (2010; 2013; 2016; 2019; 2022) rendszerek üzleti igényének felmérésében, rendszerek tervezésében és bevezetésében, illetve a fejlesztések projektmenedzsmentjében. Emellett számos ügyfélnél végzünk support tevékenységet is mind az általunk fejlesztett rendszerek, mind SharePoint keretrendszer üzemeltetői kérdései kapcsán.

Intranetek
Együttműködési platformok

A felhőalapú, illetve mobil technológiát ötvözve megalkottuk a HyperTeam Intranet portált, amely egy olyan egyszerű, könnyen kezelhető megoldást kínál az Ön cége számára, melynek segítségével egy letisztult, könnyen kezelhető felületen tárolhatja a legfontosabb vállalati információit!

People Working in Open Office
Intranet
Computer Office Work
M365 megoldásaink

Szakértői csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a M365 által nyújtott valamennyi szolgáltatással kapcsolatban. Legyen szó akár bevezetésről, támogatásról, vagy egyedi fejlesztésről, szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére. 

M365 megoldasok
HyperTeam CRM

HyperTeam CRM platformunk segítséget nyújt a marketing, sales, e-commerce, ügyfélszolgálati és IT területen dolgozó kollégák együttműködésében. Ügyfeleink egy helyen kezelhetik és automatizálhatják folyamataikat. Mindezzel elérhető a fenntartható üzleti hatékonyság, valamint időt és pénzt is spórolhatnak. A legfontosabb számunkra, hogy szakértelmünkkel és HyperTeam CRM platformunkkal valódi értéket teremtsünk vállalatának. Célunk, hogy az új rendszerek bevezetése a lehető legkevesebb értékes időt vegye el az üzlet elől.

Professional discussion
CRM
Startup Development Team
PM ToolBox

A PM ToolBox újraértelmezi a multiprojekt-menedzsment fogalmát. Menedzseljen nagyszámú – akár több száz – kis és közepes komplexitású projektet egyszerre, nehézségek nélkül. A különböző projekteket strukturáltan, kategóriákba rendezve érheti el pár kattintással.

PM ToolBox
Egyedi fejlesztés

Csapatunk tapasztalata nem korlátozódik a dobozos munkafolyamatokra – olyan egyedi workflow-kat is létrehoztunk, amelyeket a végfelhasználók számos módon konfigurálhatnak. Legyen egy olyan megoldás a birtokában, amellyel kizárólag Ön rendelkezik, és a cége folyamataira van szabva!

Office Work
Egyedi fejlesztes
Meeting at the office
SharePoint

Az ügyfeleink szívesen használják a széles körben elterjedt Microsoft Sharepoint keretrendszert. SharePoint alapú megoldásaink nagyvállalati környezetben, üzleti alkalmazásokat hoznak létre. Ehhez mi a professzionális fejlesztési módszertant biztosítjuk, az üzleti követelmények folyamat alapú felmérésétől a vállalati környezetek által megkövetelt informatikai biztonsági szintekig.

ÜGYFELEINK

Küldetésünk ügyfeleink támogatása abban, hogy saját iparágukban kiemelkedő teljesítményt érjenek el.

referenciak2024.png
bottom of page