TERMÉKEINK

Cégünk munkatársai a jövőbemutató technológiai megoldások felhasználásával segítik a szervezetek növekedését, támogatásukkal ügyfeleink hatékonyabban felelhetnek meg a piaci versenynek. Ehhez olyan megfizethető, felhasználóbarát alkalmazásokat fejlesztünk, amelyek növelik a hatékonyságot, felgyorsítják a folyamatokat, javítják az együttműködést és csökkentik a papíralapú adminisztrációt.

Business Presentation

ILYEN MEGOLDÁSAINK TÖBBEK KÖZÖTT...

Kollégáink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek SharePoint alapú (2003; 2007; 2010; 2013; 2016) rendszerek üzleti igényének felmérésében, rendszerek tervezésében és bevezetésében, illetve a fejlesztések projektmenedzsmentjében. Emellett számos ügyfélnél végzünk support tevékenységet is mind az általunk fejlesztett rendszerek, mind SharePoint keretrendszer üzemeltetői kérdései kapcsán.

SHAREPOINT

Az ügyfeleink szívesen használják a széles körben elterjedt Microsoft Sharepoint keretrendszert. SharePoint alapú megoldásaink nagyvállalati környezetben, üzleti alkalmazásokat hoznak létre. Ehhez mi a professzionális fejlesztési módszertant biztosítjuk, az üzleti követelmények folyamat alapú felmérésétől a vállalati környezetek által megkövetelt informatikai biztonsági szintekig.

People Working in Open Office
Startup Development Team

PM TOOLBOX

A PM ToolBox újraértelmezi a multiprojekt-menedzsment fogalmát. Menedzseljen nagyszámú – akár több száz – kis és közepes komplexitású projektet egyszerre, nehézségek nélkül. A különböző projekteket strukturáltan, kategóriákba rendezve érheti el pár kattintással.

HYPERTEAM CRM

Az informatika irányítása vezetői átlátást igényel az egyre komplexebb környezetekről hozott hatékony döntésekben. Vállalati Architektúra alapú megközelítésünk az átfogó, rendszer szintű modellektől a részletes nyilvántartásokig biztosít tervezési és elemzési lehetőséget a döntéshozók számára. Tanácsadási támogatásunk a vállalati architektúra integrált fejlesztését biztosítja az  IT stratégiától a licence menedzsment megoldásokig.

Software Engineers

ÜGYFELEINK

Küldetésünk ügyfeleink támogatása abban, hogy saját iparágukban kiemelkedő teljesítményt érjenek el.

Képernyőfotó 2022-05-05 - 9.49.16.png