top of page

UMBRACO

Egy rugalmas megoldás

Az Umbraco egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amely rendkívül rugalmas megoldásokat kínál multifunkcionális weboldalak fejlesztéséhez. A .NET fejlesztőcsapatunk számára lehetőséget biztosít arra, hogy Microsoft technológiákat használva egyszerűen hozzunk létre CMS megoldásokat, miközben ezeket az üzleti igényekhez legjobban illeszkedő szoftverekkel integráljuk.

Night Shift at Office

ELŐNYÖK

TESTRESZABHATÓSÁG

Hozz létre olyan webportált, amilyet csak elképzelsz. A felhasználóbarát szerkesztői eszközök lehetővé teszik, hogy minden publikálást gyorsan és egyszerűen végrehajts. Élvezd az alkotás szabadságát és engedd szabadon szárnyalni a fantáziád!

INTEGRÁCIÓK

Használj bármilyen harmadik fél által fejlesztett eszközt, API-t vagy egyedi megoldást, hiszen ezek könnyen integrálhatók az Umbraco CMS-be. Ezáltal a mindennapi munkád egyszerűbbé és hatékonyabbá válik.

RUGALMASSÁG

Minden iparági területen hatékony megoldást kínál, legyen szó közszféráról, egészségügyről vagy oktatásról, az Umbraco CMS az iparágadnak megfelelő igények szerint testreszabható.

TÁMOGATÁS

Növekszik a vállalkozásod és új funkciókra van szükséged? Az Umbraco megkönnyíti a dolgod, hiszen bármikor könnyen bővítheted tartalomkezelő rendszered új komponensekkel.

NE KERESSEN TOVÁBB!

Ha úgy érzi, hogy cégével már túlnőtte a kereteit, és valóban a legjobb megoldást szeretné, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és töltse ki az űrlapunkat!

bottom of page