top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a piacot egy lépéssel megelőzve úttörők legyünk az új technológiák, trendek, módszertanok, eszközök bevezetésében és alkalmazásában. Ennek érdekében folyamatosan tanulunk, fejlesztjük tudásunkat és kutatjuk a külföldi legújabb trendeket, hogy ezt beépítve munkánkba tényleges versenyelőnyt jelentő szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek. Mindezen tudást adaptálva képesek vagyunk gyorsan és innovatívan reagálni az ügyféligényekre, számos esetben olyan ötletekkel, javaslatokkal, mellyel egyedülálló megoldást nyújtunk.

Stratégiai tanácsadás

Csapatunk tanácsadói széleskörű, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és készek arra, hogy segítsék ügyfeleinket saját útjuk kijelölésében, a legnehezebb lépések végigjárásában, legyen az a vállalati stratégia megalkotása, egyes szakmai részstratégiák, illetve BSC kidolgozása, a stratégiamegvalósítása vagy a stratégiai változások kezelése. Célunk, hogy tanácsadói szakértelmünknek köszönhetően  minden ügyfelünk kiemelkedő teljesítményt érjen el saját iparágában.

Consultation on Tablet
Financial Consultation

Folyamatmenedzsment tanácsadás

A vállalkozások sikerességének egyik fontos tényezője, hogy alkalmazkodni tudjanak a változásokhoz és képesek legyenek folyamatosan fejlődni. Csapatunk célja, hogy az üzleti folyamatok felmérésével, átvilágításával és elemzésével, illetve a szervezeti elakadások feltárásával, kezelésével, továbbá az optimális működés kialakításával segítsünk reagálni ezekre a változásokra, és megfelelő válaszokat adni a változatos kihívásokra is.

Projektmenedzsment

A felső vezetést érintő és az informatikai projektek rendkívül összetettek, és komoly kihívást jelenthetnek a vállalatoknak. A HyperTeam szakértelmével hatékonyan tud hozzájárulni ügyfeleink sikereihez. Szakembereinknek összességében 50+ évnyi projektmenedzsment tapasztalata van kiemelt kockázatú komplex, nagyméretű projektek és programok vezetésében, projektszerű működés kialakításában, projektvezetők fejlesztésében, valamint projekt minőségbiztosításban.

Colleagues in Meeting

Szabályozási audit

Egy folyamatosan növekvő és heterogén vállalatcsoport új szabályozási rendszerének bevezetése és az implementálás nyomon követése hatalmas munka, melyet egy külső szemmel végzett audit hatékonyan támogathat, mind minőségében, mind kapacitás tekintetében. A HyperTeam átsegíti Önt a folyamatok hatékonyságának növelése, a bürokrácia csökkentése, a működési minőség, a belső ellenőrzés és a jogszabályi megfelelés érdekében.

IT stratégia

A HyperTeam megközelítése tökéletes egyensúlyt biztosít az üzleti igények és az informatikai követelmények között. Célunk, hogy támogassuk ügyfeleinket saját speciális, hosszútávon jól működő IT stratégiájuk kialakításában. Vegye igénybe tanácsadásunkat, hogy segíthessünk kialakítani Önnek egy jövőorientált, hatékony digitális stratégiát.

Consultation
Meeting

IT architektúra

Az IT architektúra és fejlesztés területén iparági tudásunkat az architektúrához és technológiához kapcsolódó képességeinkkel egyesítjük, hogy átfogó és értékes tanácsadási szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Célunk, hogy hosszútávon hozzájárulhassunk vállalata sikerességéhez, valamint szakembereink segítségével és a legmodernebb technológiai kompetenciákkal megtaláláljuk Önnek a legoptimálisabb megoldást.

IT portfólió menedzsment

Több évtizedre visszatekintő tapasztalatunkkal és a megfelelő módszertanok alkalmazásával segítünk ügyfeleinknek az üzleti célokhoz hangolt IT portfólió kialakításában. Informatikai szolgáltatásaink keretében kiemelt célunkként kezeljük, hogy ügyfeleink számára olyan szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk, amely a vállalatirányítás és a működés hatékonyságát hosszútávon javítja. 

Colleagues at Work

ÜGYFELEINK

referenciak2024.png

NE KERESSEN TOVÁBB!

Fejlessze velünk vállalatát! Ha valóban a legjobb megoldást szeretné, akkor kérjen árajánlatot , és töltse ki az űrlapunkat!

bottom of page